Evil Genius Soundsystem dropt Volume 2

Beluister nu de EP van Jeejaa, Henning, City Lights en Jaystar

Producers Henning, Jeejaa, City Lights en Jaystar releasen vandaag onder de naam Evil Genius Soundsystem hun tweede EP. Net als voorganger Volume 1 bestaat ook Volume 2 in zijn geheel uit instrumentale producties. “Met deze projecten kunnen we meer van onszelf als producers laten zien.”

as 


Winne, Sticks en Jiggy Djé voltooien gezamenlijk album

Met Dokter Moon, SirOJ en muzikale gasten in Parijs

Update 25 april 2013:
In totaal zijn er nu vijf data bevestigd waar Great Minds zullen optreden.

Update 24 april 2013:
Poppodium 013 verklapt dat het Great Minds album begin juni verschijnt. De datum 8 juni (8.6) lijkt het meest voor de hand liggend. Het optreden op 14 juni in 013 betreft overigens niet de officiele release. Ook de Oosterpoort kondigt een optreden van Great Minds aan. De vier heren zullen er op 20 juni optreden. En ook de Melkweg is rond. Op 21 juni is het zover voor Amsterdam.

13 maart 2013:
Dat er een gezamenlijk album op stapel staat, is al even bekend. Sinds gisteren lijkt er weer wat meer beweging in het project van Winne, Sticks, Jiggy Djé en producer Dokter Moon te zitten. De vier zijn samen met producer SirOJ in Parijs om het album af te ronden.

 


De NL YouTube-hitlijst

Week 17: The Opposites, The Partysquad, Gio, 4shobangers, Cho

Voor de vierde keer staat The Opposites op nummer 1 in de YouTube-hitlijst. In de top 3 staat Gio, die vorige week nog op de 20ste plek stond. Dit maakt Gio de grootste stijger. De grootste daler is Bokoesam met het nummer Sinds Klein. Hij daalde zes plekken ten opzichte van vorige week.


Hef brengt Papierwerk uit in België

“Ik speel daar evenveel als in Nederland”

Hef brengt op 10 mei zijn tweede album Papierwerk uit in België. Bij zo’n heugelijk feit hoort natuurlijk een feestje, dat zal plaatsvinden op 8 mei in de Trix in Antwerpen. Na The Opposites, DJVT, Kraantje Pappie en Gers is Papierwerk het vijfde album dat Universal bij de zuiderburen in de winkels legt. Of zoals Hef zelf zegt ‘Papierwerk word eerste (nigga) album die word uitgebracht door universal in belgië’.

 


Jebroer tekent officieel bij Nouveau Riche Music

Mr. Polska tekent voor opvolger Waardevolle Gezelligheid

De Leidse rapper Jebroer heeft officieel getekend bij Nouveau Riche Music. Natuurlijk was hij al onderdeel van de groep, maar nu het in samenwerking met AT Productions, onder leiding van Boaz van de Beatz, een label is geworden, is de samenwerking officieel beklonken. Ook Mr. Polska heeft een nieuw contract getekend en wel voor de opvolger van zijn album Waardevolle Gezelligheid.

 


Ares brengt debuutalbum Roadtrip uit

10/03/14

Ares brengt debuutalbum Roadtrip uit

Atta de Tolk komt met webserie om af te vallen

09/30/14

Atta de Tolk komt met webserie om af te vallen

Mafe levert bijdrage aan Kinderen Voor Kinderen

09/24/14

Mafe levert bijdrage aan Kinderen Voor Kinderen

San Holo brengt ons naar de COSMOS met zijn nieuwe EP

09/18/14

San Holo brengt ons naar de COSMOS met zijn nieuwe EP

Brian Elstak brengt kinderfilm Lowrey uit

09/15/14

Brian Elstak brengt kinderfilm Lowrey uit

Volg state op twitter

14861 TWEETS // 7770 Followers

State Magazine op facebook