Zodat jij het niet hoeft te doen: woensdag 5 december

De afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

Het is vandaag pakjesavond, hier alvast ons dagelijks terugkerende cadeautje voor jullie. Papoose bracht een nieuwe mixtape uit en ook Jonas Michael komt met een fijne mixtape. Nieuwe tracks zijn er vandaag van onder andere Game met Lil Wayne, Big Sean, Fabolous en Jeremih, Masta Killa, Lil Fame & Termanology, Angel Haze en Los. Bekijk nieuwe video's van Earl Sweatshirt, 2 Chainz, Machine Gun Kelly en Chamillionaire en Daz Dillinger. Verder kan je de outtakes van de 10 Gino Geboden en een nieuwe aflevering van Nosso in je Osso bekijken.

 


THC-lid Rocks komt op 15 januari met Rocky 2

Mixtape met bijdragen van o.a. RBdjan, Jayh, RQS, MocroManiac, Brace en Kempi

Op 15 januari 2013 verschijnt Rocky 2, de nieuwe mixtape van Rocks van THC. Afgelopen donderdag kwam de tracklist naar buiten. State belde met Rocks en vroeg hem naar zijn tape en toekomstplannen.


Zodat jij het niet hoeft te doen: dinsdag 4 december

De afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

Deze dinsdag brengt ons een stream van Dizzy Wright’s The First Agreement EP, geef hem een luisterbeurt. Nieuwe tracks zijn er vandaag van J. Cole, Snoop Lion, Raekwon, CapitalSTEEZ, Fat Joe en Pac Div. Bekijk ook de video’s van onder andere A$AP Rocky, Nemo Achida, King Louie en Mysonne. Verder is er een video opgedoken waarin Tyga zichzelf voor schut zet en er is eindelijk een nieuwe releasedatum van A$AP Rocky’s nieuwe album LongLiveA$AP.


#overheiddoetniks week 49

"Alles is eigenlijk onterecht en die hele prijs is super kut."

"Het gaat zo ongelofelijk oké met me, je zou het niet eens geloven als ik het zei. Ik heb een lijst van vijf mensen samengesteld die een prijs hebben gewonnen bij De Grote Prijs waar ik het niet mee eens ben."

 


Studiosessie Finalisten Grote Prijs van Nederland

Cal, O.M.E.G.A., Ibra, Ronnie Flex, Flow&CO, Discipline en Rather Real

Aankomende zaterdag vindt in het Amsterdamse Paradiso de finale plaats van De Grote Prijs van Nederland in de categorie hiphop. Via diverse voorrondes verzekerden Cal, O.M.E.G.A., Ibra, Ronnie Flex, Flow&CO, Discipline en Rather Real hun plekken in de finale. Bekijk hier de studiosessies die alle finalisten hebben opgenomen in aanloop naar de finale op 8 december.


YouTube-kanonnen Equalz knallen je Skerm op

03/21/14

YouTube-kanonnen Equalz knallen je Skerm op

Onbekende rapper bedreigt Geert Wilders

03/18/14

Onbekende rapper bedreigt Geert Wilders

Hydroboyz zijn uit elkaar

03/13/14

Hydroboyz zijn uit elkaar

Diddy verandert zijn naam weer, Jayjay (Greengang) zit vast na schietpartij

03/25/14

Diddy verandert zijn naam weer, Jayjay (Greengang) zit vast na schietpartij

#Rapstagram: Boëtius, bubbels en boeken

03/14/14

#Rapstagram: Boëtius, bubbels en boeken

Volg state op twitter

14861 TWEETS // 7770 Followers

State Magazine op facebook