Zodat jij het niet hoeft te doen: woensdag 24 april

De Afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

Iggy Azalea laat via Twitter weten dat ze is getekend bij Def Jam. Het jongere broertje van Trina is na een ruzie doodgeschoten in Miami. We hebben de album stream van Ghostface Killah's Twelve Reasons To Die, deze keer door Apollo Brown geproduceerd. Verder is er muziek van Mac Miller, Snoop Lion, Logic, Wale en Reks. 

sdd 


Rappers in the Vineyard

It's Vine by me in week 17 met o.a. Great Minds, Kid de Blits, Mr. Polska, Pete Philly

Rappers in the Vineyard, je kunt er je klok op gelijk zetten. Deze week vieren we verjaardagen, voedsel en awesomeness. En volgens ons is Great Minds bezig met een clipshoot (joh). Geluid zet je aan in de linkerbovenhoek van een Vine. Blijf ons vooral tippen via twitter, @Statenl met linkjes naar kekke Vine's. 

 


Zodat jij het niet hoeft te doen: dinsdag 23 april

De afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

Lauryn Hill heeft van de rechter twee weken extra tijd gekregen om haar belastingschuld te voldoen. De eerste cypher van de XXL Freshmen class, met Joey Bada$$, Action Bronson, Ab-Soul en Travi$ Scott is uitgekomen. Muziek is er van Poetry Pusher, Jonwayne, Mac Miller en Joell Ortiz. Video's zijn er van Pharao, T.I., Rick Ross en Young Scooter.


#overheiddoetniks week 17

'Het is niet leuk zonder Venz erbij, fuck jou Kees'

Hallloooo! Hoi jongens. Ik hoorde van Pim dat Kees zou invallen, maar ik dacht dat het Spacekees zou zijn. Dit is veel minder gezellig. Hoi Kees. Hoi baas. Voordat we beginnen. Het koningslied is vandaag teruggetrokken. Daar hoef ik het niet meer over te hebben omdat het op tijd is terug getrokken. Ik denk echt dat we drie keer zoveel tijd nodig hadden dan normaal, om een mening daarover te ventileren.


Zodat jij het niet hoeft te doen: maandag 22 april

Het afgelopen weekend in nieuws, muziek en beeld

Er is een mixtape van Kanye West uit 2001 opgedoken. Joey Bada$$ heeft zijn debuutalbum B4.DA.$$ aangekondigd. De nieuwe EP van Wiz Khalifa & Curren$y is los en er is muziek van Busta Rhymes, Redman, Jay-Z (snippet), Big Sean en 2 Chainz. Video's zijn er van Kawe, PSL, Compton Menace, Styles P en Ace Hood.

dsd


Ares brengt debuutalbum Roadtrip uit

10/03/14

Ares brengt debuutalbum Roadtrip uit

Atta de Tolk komt met webserie om af te vallen

09/30/14

Atta de Tolk komt met webserie om af te vallen

Mafe levert bijdrage aan Kinderen Voor Kinderen

09/24/14

Mafe levert bijdrage aan Kinderen Voor Kinderen

San Holo brengt ons naar de COSMOS met zijn nieuwe EP

09/18/14

San Holo brengt ons naar de COSMOS met zijn nieuwe EP

Brian Elstak brengt kinderfilm Lowrey uit

09/15/14

Brian Elstak brengt kinderfilm Lowrey uit

Volg state op twitter

14861 TWEETS // 7770 Followers

State Magazine op facebook