Zodat jij het niet hoeft te doen: vrijdag 14 december

De afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

Deze laatste week van de wereld wordt er toch nog heel wat muziek uitgebracht. Zo hebben we een videoclip van Digitzz, die we ook interviewden, een nieuwe videoclip van Big Sean met French Montana, een ook nieuwe video van Blu. In ons eigen land brachten Opium Lotus en Raskullz een nieuwe track uit. Geniet ervan zolang het nog kan. 


Digitzz releaset videoclip van single Buggin You

Nouveau Riche rapper brengt gratis single voor zijn fans

Digitzz, bekend van rapformatie Nouveau Riche, heeft samen met vriend Kay Jayce als verrassing voor zijn vriendin Veronica een nummer opgenomen. Wellicht ken je haar van TMF of (de tv-zender) Veronica. We belden met Digitzz om meer te weten te komen over het ontstaan van deze single, de videoclip, en zijn visie op de toekomst.


Aanvullend bewijs mishandeling The Flexican zou ‘nooit hebben bestaan’

OM: “geen sprake van het wissen van een filmpje”

Het zaak rondom de mishandeling en arrestatie van dj The Flexican afgelopen zomer in Eindhoven wordt vreemder en vreemder. Maanden na het incident meldt het Openbaar ministerie dat er nooit is gefilmd met de telefoon van een getuige.

 


Zodat jij het niet hoeft te doen: donderdag 13 december

De afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

Vandaag een nieuwe mixtape van Riff Raff, een beattape van Beatsofreen en ook nieuwe tapes van Red Cafe, Thelonious Martin en Snow Tha Product. T.I. komt met twee nieuwe tracks en A-Trak verzamelde een all-star-lijstje aan gastbijdrages op zijn nieuwe track. Verder nieuwe muziek van onder andere Freddie Gibbs, Fred the Godson en Maino. Bekijk Kanye West's optreden tijdens het Hurricane Sandy benefiet concert, welke gisteren plaatsvond en bekijk de aflevering van Ali B op volle toeren met Turk en BZN van gisteren terug. Nieuwe video's zijn er van Murda Turk, maarliefst drie stuks. Buitenlandse video's zijn er van Jim Jones, A$AP Twelvyy, Young Jeezy en Fabolous.


Nederlandse mc Gin Dutch presenteert dit najaar haar European Girl EP

Talent erkent door o.a. KRS One, Too $hort, E-40 en Scarface

Het kan raar lopen in de hiphop-wereld. De Nederlandse mc Gin Dutch stond in het voorprogramma van de Amerikaanse rapper Scarface en heeft tracks opgenomen met Bay Area legendes Too $hort en E-40. Dit terwijl het in Nederland voor Gin Dutch nog beginnen. Vorige week kon je op State haar nieuwe video You So Hot bekijken. Wij belden met Gin Dutch om Nederland kennis te laten maken met deze dame uit Enschede.


YouTube-kanonnen Equalz knallen je Skerm op

03/21/14

YouTube-kanonnen Equalz knallen je Skerm op

Onbekende rapper bedreigt Geert Wilders

03/18/14

Onbekende rapper bedreigt Geert Wilders

Hydroboyz zijn uit elkaar

03/13/14

Hydroboyz zijn uit elkaar

Diddy verandert zijn naam weer, Jayjay (Greengang) zit vast na schietpartij

03/25/14

Diddy verandert zijn naam weer, Jayjay (Greengang) zit vast na schietpartij

#Rapstagram: Boëtius, bubbels en boeken

03/14/14

#Rapstagram: Boëtius, bubbels en boeken

Volg state op twitter

14861 TWEETS // 7770 Followers

State Magazine op facebook