Rappers in the Vineyard

It's Vine by me met o.a. Faberyayo, Dio, Jebroer, Sef

Na de Rapstagram is het natuurlijk tijd voor bewegend beeld. Vine is een nieuwe app van Twitter. Internationaal gaan mensen als Riff Raff, Kate Upton, Tyra Banks en Jimmy Fallon er enorm lekker op, maar ook in Nederland begint het voorzichtig te komen. Tijd voor een duwtje in de rug. Wie missen we nog? 

Vine is er technisch nog niet helemaal. Zo werkt het nu alleen nog op iPhones (Android schijnt er aan te komen) en werken de embeds niet in elke browser (Firefox doet stiff), bij een aantal van jullie zullen de video's in een nieuwe pagina openen. Bij de rest: klik eenmaal op een Vine voor bewegend beeld en tip ons vooral op Twitter @Statenl met linkjes naar kekke Vine's.

 


Zodat jij het niet hoeft te doen: dinsdag 2 april

Het afgelopen paasweekend in nieuws, muziek en beeld

Na een extra lang weekend vanwege pasen, komt een extra lange Zodat Jij Het Niet Hoeft Te Doen. State heeft een overzicht gemaakt zodat jij op de hoogte blijft.  Ali B wordt coach bij The Voice of Holland. Beyonce en Andre 3000 gaan weer samen werken. Muziek is er van o.a. Ares, Xony, JayJay, Mos Def, Tyga en Kid Cudi. Video's zijn er van Bokoesam, Drake, Pusha T en Dizzy Wright.


Hiphop in de hitlijsten - week 13

Macklemore & Ryan Lewis, Fit, Sjaak, Jayh, Ronnie Flex e.v.a.

Er zijn weken geweest dat het een zoektocht was om in de charts iets te vinden dat neigt naar hiphop. Inmiddels lijkt het wachten te worden beloond, want de hitlijsten staan weer vol. Deze week doen niet alleen Macklemore & Ryan Lewis goede zaken, ook Nederlanders als Fit, Ronnie Flex, Flexican, FS Green, Sjaak, Jayh en vele anderen. Wij zijn benieuwd hoe The Opposites volgende week de lijst kapen met Sukkel voor de Liefde. 

 


Willem (The Opposites) scoort hoofdrol in Van God Los!

Na Sukkel Voor De Liefde nu in een dramaserie

Vandaag werd wel duidelijk dat Willem de Bruin een flink potje kan acteren. Na een hoofdrol in de nieuwe The Opposites video Sukkel Voor De Liefde blijkt hij ook gecast voor het nieuwe seizoen van Van God Los!.

 


Bollebof en label Zware Jongenz in goed overleg uit elkaar

“We hebben samen besloten om mijn contract niet te verlengen”

Bollebof maakt vanaf vandaag geen deel meer uit van de formatie Zware Jongenz. Volgens manager Aiky waren beide partijen het erover eens dat het geen zin had om Bollebof's contract te verlengen.
 

sda


Freez dropt met A.R.T. debuutalbum ‘Les Demoisselles’

06/06/14

Freez dropt met A.R.T. debuutalbum ‘Les Demoisselles’

DWDD en hiphop, een goede combinatie?

05/22/14

DWDD en hiphop, een goede combinatie?

Gikkels dropt album '7 - God Gaf De Duivel Vleugels'

04/22/14

Gikkels dropt album '7 - God Gaf De Duivel Vleugels'

Dret & Krulle gaan touren door Nederland

04/14/14

Dret & Krulle gaan touren door Nederland

Dope D.O.D. dropt nieuwe tape ‘Master Xploder’

04/14/14

Dope D.O.D. dropt nieuwe tape ‘Master Xploder’

Volg state op twitter

14861 TWEETS // 7770 Followers

State Magazine op facebook