Jebroer tekent officieel bij Nouveau Riche Music

Mr. Polska tekent voor opvolger Waardevolle Gezelligheid

De Leidse rapper Jebroer heeft officieel getekend bij Nouveau Riche Music. Natuurlijk was hij al onderdeel van de groep, maar nu het in samenwerking met AT Productions, onder leiding van Boaz van de Beatz, een label is geworden, is de samenwerking officieel beklonken. Ook Mr. Polska heeft een nieuw contract getekend en wel voor de opvolger van zijn album Waardevolle Gezelligheid.

 


Zodat jij het niet hoeft te doen: donderdag 25 april

De Afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

De single Can't Hold Us van Ryan Lewis & Macklemore heeft de platina status bereikt. Wyclef Jean neemt het op voor de in schulden verkerende Lauryn Hill. LL Cool J's nieuwe album Authentic is nu te beluisteren. De nieuwe XXL cypher is geen onverdienstelijke. We hebben muziek van Busta Rhymes, Big Boi, Chief Keef en Madlib. 

dsd


Wie deed het beter: Nikes, Don Cannon, Dj Premier?

Een nasty sample op vele manieren gechopt

Vannacht dropte Nasty, de nieuwe single en video van rapper Logic. Wie? Logic is een van dé nieuwe namen in Amerika. Stond ‘ie vorige maand nog in een halflege Sugarfactory (Amsterdam), onlangs tekende hij een miljoenendeal bij Def Jam. Voor de track samplede producer Don Cannon het nummer Nasty van The Eleventh Hour. Maar laat die track nou al vaker gebruikt zijn. Niet alleen Dj Premier ging er al eens mee aan de slag, ook onze eigen Nikes (Zo Moeilijk, Duvel). We leggen de tracks eens naast elkaar.

 


Zodat jij het niet hoeft te doen: woensdag 24 april

De Afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

Iggy Azalea laat via Twitter weten dat ze is getekend bij Def Jam. Het jongere broertje van Trina is na een ruzie doodgeschoten in Miami. We hebben de album stream van Ghostface Killah's Twelve Reasons To Die, deze keer door Apollo Brown geproduceerd. Verder is er muziek van Mac Miller, Snoop Lion, Logic, Wale en Reks. 

sdd 


Rappers in the Vineyard

It's Vine by me in week 17 met o.a. Great Minds, Kid de Blits, Mr. Polska, Pete Philly

Rappers in the Vineyard, je kunt er je klok op gelijk zetten. Deze week vieren we verjaardagen, voedsel en awesomeness. En volgens ons is Great Minds bezig met een clipshoot (joh). Geluid zet je aan in de linkerbovenhoek van een Vine. Blijf ons vooral tippen via twitter, @Statenl met linkjes naar kekke Vine's. 

 


Ares brengt debuutalbum Roadtrip uit

10/03/14

Ares brengt debuutalbum Roadtrip uit

Atta de Tolk komt met webserie om af te vallen

09/30/14

Atta de Tolk komt met webserie om af te vallen

Mafe levert bijdrage aan Kinderen Voor Kinderen

09/24/14

Mafe levert bijdrage aan Kinderen Voor Kinderen

San Holo brengt ons naar de COSMOS met zijn nieuwe EP

09/18/14

San Holo brengt ons naar de COSMOS met zijn nieuwe EP

Brian Elstak brengt kinderfilm Lowrey uit

09/15/14

Brian Elstak brengt kinderfilm Lowrey uit

Volg state op twitter

14861 TWEETS // 7770 Followers

State Magazine op facebook