Festival Appelsap dit jaar op zaterdag 10 augustus

Na veel onduidelijkheid nieuwe editie in Amsterdamse Oosterpark

Appelsap valt dit jaar voor het eerst op een zaterdag. Het festival wacht nog even met de eerste namen, maar de datum staat vast. De toegangsprijs blijft gelijk met vorig jaar, 29 euro (35 euro aan de deur). Early Birds betalen 15 euro.

 


Zodat jij het niet hoeft te doen: woensdag 13 maart

De afgelopen 24 uur in nieuws, muziek en beeld

Nicki Minaj en Lil Wayne zijn bezig met een videoshoot voor de track High School. Jadakiss komt met een nieuwe album. The Game heeft een portret van president Obama laten tatoeëren. We hebben veel dope muziek van: Yelawolf, Birdman, Ghostface, Gucci Mane en Raekwon. Video's zijn er van Murs, Big Boi & A$AP Ferg.

adssd


Kraantje Pappie gaat touren in... Duitsland?

Wo Ist Kraan?

Ja, echt waar: Kraantje Pappie gaat touren bij onze Oosterburen. Als gevolg van zijn optreden op het Groninger showcasefestival Noorderslag is hij gevraagd voor shows in Hamburg, Keulen en Frankfurt. “Op de middelbare school heb ik Duits als eerste vak laten vallen”


Yes-R stopt NIET met rappen

"Don’t worry ik stop nog LANG niet"

Update: ondanks dat hij het nieuws zelf deelde (mirror), lijkt Yes-R terug te komen op eerdere berichtgeving. 'Als je een dance plaat maakt wil dat niet zeggen dat je stopt met rappen, dus don’t worry ik stop nog LANG niet :)' 

Rapper, zanger, acteur en presentator Yes-R stopt met rappen. Zijn hoogtijdagen liggen al weer even achter ons, maar halverwege het vorige decennium scoorde het neefje van Ali B met tracks als Hey Schatje, Mijn Pad en Leipe Mocro Flavour. Yes-R gaat het proberen als zanger. Afgelopen zomer bracht Yes-R zijn geflopte album Fashion uit.

 


Twee gouden platen voor Killing Skills

“We hebben ineens 6000 likes op Facebook”

Het productieduo Killing Skills heeft in Nederland een waslijst aan producties en samenwerkingen op hun naam staan. Ondanks successen in het binnenland zal hun naam nog niet bij iedereen een belletje doen rinkelen. Desondanks hebben de jongens met de Poolse rapper O.S.T.R. hun tweede gouden plaat op zak. Het succes met de oostblokker is voor Jaap Wiewel en Chris Rootselaar niet geheel onverwachts gekomen. “O.S.T.R. wordt door 45 miljoen Polen gezien als één van de beste rappers van eigen bodem.”

SA


Freez dropt met A.R.T. debuutalbum ‘Les Demoisselles’

06/06/14

Freez dropt met A.R.T. debuutalbum ‘Les Demoisselles’

DWDD en hiphop, een goede combinatie?

05/22/14

DWDD en hiphop, een goede combinatie?

Gikkels dropt album '7 - God Gaf De Duivel Vleugels'

04/22/14

Gikkels dropt album '7 - God Gaf De Duivel Vleugels'

Dret & Krulle gaan touren door Nederland

04/14/14

Dret & Krulle gaan touren door Nederland

Dope D.O.D. dropt nieuwe tape ‘Master Xploder’

04/14/14

Dope D.O.D. dropt nieuwe tape ‘Master Xploder’

Volg state op twitter

14861 TWEETS // 7770 Followers

State Magazine op facebook